Nyílt nap 2015.június 10.

2015.06.29. 10:08:54 
Vissza

A Nyílt nap célja az volt, hogy a lakosságot tájékoztassuk a projekt állásáról, az építkezésről, a tervezett technológiáról. A májusi Hírmondóval együtt kapta meg minden lakos azt a szórólapot, melyben a meghívó mellett egy rövid tájékoztató is szerepelt a projektről. Külön meghívót küldtünk a sajtólistára, illetve a Képviselő-testület tagjai és a DAKÖV Kft., mint üzemeltető munkatársait külön is meghívtuk.


A Nyílt nap során a látogatók – kb. 30 fő – a szennyvíztelepnél gyülekeztek, ahol először munkavédelmi tájékoztatást kaptak, melyet aláírásukkal is igazoltak, majd mindenki megkapta a védőfelszerelését.

Először Kozma Miklós a Daköv Kft. Alsónémedi kirendeltségének vezetője ismertette a projekttel és a szennyvíztelep működésével kapcsolat információkat, majd Lengyel Dávid beszélt a kivitelezésről. Ezután a csapat két csoportra oszlott és a kb. 15 fős csoportok az építési területre is bemehettek, ahol részletes tájékoztatást kaphattak az építkezés állásáról és a technológiáról.

A rendezvény kb. 2 órát vett igénybe.

Mivel terveink között szerepelt az is, hogy egy iskolás csoportnak is bemutatjuk a projektet egy rendhagyó biológia óra keretében, azonban ezt a programot most nem tudtuk megtartani (kegyeleti okokból lemondtuk, illetve elhalasztottuk), szeretnénk majd szeptember elején visszatérni rá.

Nyílt nap >>>

Vissza